Facelift achterlichten voor Series 3

300,00345,00 incl. BTW

De look van de nieuwe 500, maar dan voor uw oudere 500. Normaal gesproken is dit niet mogelijk. Bij de nieuwe 500’s zit het mist- en achteruitrijlicht in de achterbumper en niet in de achterlichten zelf.

Bij deze originele achterlichten is een extra lamp ingebouwd en is de bekabeling aangepast, zodat er geen foutmeldingen verschijnen in op het dashboard door het canbus-systeem.

Doordat de bekabeling is aangepast is de set plug & play. Twee schroeven los en u kunt de units omwisselen.

De centre caps kunnen optioneel bijgeleverd worden. Deze komen in grondverf.

Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van originele achterlicht units, waardoor de kwaliteit van het product gewaarborgd blijft. Aftermarket/immitatie units zijn vaak van mindere kwaliteit.

In principe zijn de achterlichten APK-waardig, omdat deze nu een mist- en achteruitrijlicht hebben, echter mist er nog een reflector. Het makkelijkste is om de units even te verwisselen voor de APK, maar je kan eventueel ook (tijdelijk) een reflector sticker in het middendeel plakken.

• Let op: deze achterlichten worden op bestelling gebouwd, daardoor verschilt de levertijd. Levertijd gemiddeld 2-3 weken. Wanneer je dit product besteld, wordt je op de hoogte gehouden.

Wissen
Artikelnummer: L3 Categorie:

Beschrijving

 

Extra informatie

Kies uitvoering:

500 Hatchback, 500 Hatchback inclusief centre caps, 500 Cabrio, 500 Cabrio inclusief centre caps, USA 500 / 500E, USA 500 / 500E inclusief centre caps

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Facelift achterlichten voor Series 3” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *