About

Wie ben ik?

Ik ben Sebastiaan Vosselman, een 22-jarige jongen uit Breda met een passie voor ondernemen. Tijdens mijn studie communicatie begon mijn liefde voor auto’s te groeien. Hierbij vond ik het supertof om te zien hoeveel tijd en moeite sommige mensen in een auto kunnen steken, om deze uiteindelijk helemaal naar wens te krijgen. Vorig jaar kocht ik mijn eerste eigen auto, een Abarth 500C. En je raadt het natuurlijk al: dat werd mijn eigen personalisatie-traject. In een jaar tijd heb ik er een hoop bloed zweet en tranen in gestopt. Eigenlijk weet iedereen het wel, zo’n personalisatie-traject is een eindeloos verhaal, want:

  • Het is nooit goed genoeg
  • Het kan altijd beter en mooier
  • Er zijn altijd upgrades, op welk gebied dan ook
  • Na een tijdje ben je het complete plaatje zat en ga je opzoek naar iets nieuws
  • En ga zo maar door …

Door mijn eigen personalisatie-traject, kwam ik erachter dat het aanbod in auto-onderdelen voor de 500 erg klein is, zeker als je uniek wilt zijn. In totaal zo’n 5 bedrijven wereldwijd, die zich bezighouden in deze kleine markt. Dat vroeg om actie. Het merendeel van de bedrijven is slecht bereikbaar door taalbarrières, omdat er veel Italiaans zijn. 500 Customs staat voor kwaliteit en service. Deze combinatie is bijna onmogelijk met het huidige aanbod, zonder de hoofdprijs te betalen.

De passie voor ondernemen in combinatie met mijn liefde voor auto’s resulteerde in mijn eigen bedrijf; 500 Customs. Een bedrijf gespecialiseerd in custom auto-onderdelen voor Fiat en Abarth 500’s.

Sebastiaan Vosselman  –  4872 XL Etten-Leur  –  info@500customs.com  –  06 21 88 79 53  –  KvK 71920773
Wil je contact met mij? Ga hier naar toe.

500 Customs is een onderdeel van SeVo Projects.